Uw beoordeling

Volgens 37 beoordelingen

9.4

Score breakdown

  • A. Informatie en inschrijving (website)?
    9.0
  • B. Instructeur(s)
    9.9
  • C. Theoretische gedeelte van de opleiding (PPP)
    9.0
  • D. Begeleiding van oefeningen op het terrein en/of openbare weg
    9.6
  • E. Voldeed de gekozen opleiding aan uw verwachting?
    9.8

Luc Bessems / 02-08-2018, 19:46

+0 -0

10.0 "01/08/2018"

  • 1. Initiatie
  • +Net opfrissing gekregen van de basis moto rijden. Zeer leerrijke 4 uren. Meer gedaan dan verwacht. Sterk opgebouwde theorie en veel nuttige tips.
    Bedankt Wouter voor de heel fijne en zeer nuttige opleiding. Veel geleerd op korte tijd. Jullie zien mij zeker terug !!!!
  • -was te warm maar lag aan het weer en mijn pak...

Chris Moreels / 23-07-2018, 20:31

+2 -0

10.0 "23/7/2018"

  • 7. Master
  • +Na de vorige opleiding Advanced, vandaag Masters gevolgd . Alweer een zeer boeiende, leerrijke ( warme ) dag gehad met dank aan Seba ! Met twee motorrijders max per instructeur voelt dat aan als priveles .Wat ik gisteren niet voor mogelijk hield heb ik vandaag met succes aangeleerd en gedaan . Ben naar huis gereden met een rugzak vol tips en trucs die ik heel graag zal gebruiken om op een veilige manier onze hobby verder te zetten . Het ontbijt met koffie, frisdranken tijdens de dag en de heerlijke maaltijd maken het plaatje af ! Dit zou moeten verplicht zijn voor alle motorrijders ! En ja , ik kijk al uit naar de bochtenstage in de Ardennen volgende week !
  • -geen

Chris Moreels / 15-07-2018, 22:03

+2 -0

10.0 "15/7/2018 "

  • 1. Initiatie
  • +Vandaag opleiding Advanced gevolgd en zeer aangenaam verrast over de kwaliteit van deze cursus . Het verschil tussen begin en einde was bij iedereen te merken ! Zeer profesionele mensen dat ons met passie voor het motorrijden echt veel bijbrengen . Een aanrader voor iedereen ! Ben al ingeschreven voor Master zeer binnenkort .
  • -geen

Jan Florijn / 04-06-2018, 20:56

+1 -0

10.0 "01/06/2018"

  • 3. Individuele training
  • +Deze 3 daagse reis naar PicardiĆ« was de perfecte combinatie van genieten en nuttige en leerrijke tips. Ik ben weeral een stukje meer motorrijder geworden dankzij de inzet van Mario, Paul en Seba. De organisatie liep zo gesmeerd dat je zou denken dat het allemaal makkelijk is, maar je voelt zo aan dat er enorm veel werk is ingekropen om van deze tocht een onvergetelijke reis te maken. het hotel was heel goed, de maaltijden lekker. Prima gekozen tussenstops waar je je ervaringen kon delen. Geen enkele hapering aan de rondrit. Deze werd nog ter plaatse aangepast aan de noden en wensen van de deelnemers. Een heel dikke pluim voor het ganse team. Er werd ook heel goed ingespeeld op de verschillen in ervaring bij de rijders. Ik wil hier echt nog een speciale dank u geven aan Seba die met veel geduld en vriendelijkheid zoveel heeft bijgeleerd en dit op een voor mij haalbaar ritme. Wij , Christine en ikzelf, voelen ons stukken zelfzekerder orde moto dan voorheen.
  • -Het had voor ons nog langer mogen duren! Het was echt zo tof en leerrijk! Neen, minpunten hebben we echt niet! Wij gaan volgend jaar zeker weer me! En nog andere ritten doen ook!

Ron Vaesen / 27-05-2018, 22:51

+1 -0

10.0 "27/05/2018"

  • 3. Individuele training
  • +vandaag de advanced gevolgd met Dirk,Jean-Paul en Wim en het was weer eens een hele toffe en leerzame dag. Tegen collega's motorrijders die veiliger over de weg willen leren rijden kan ik niets anders zeggen dan volgen die lessen. Ze worden gegeven door mensen met passie voor het motorrijden en geloof me ze weten waar ze over praten. volgende afspraak is een bochtestage in de ardennen zeker weten. Wij zijn in ieder geval zeer tevreden over deze groep mensen met passie voor het veilig motorrijden. Dank u wel voor deze mooie dag.

    groetjes Ron,Leen en Wendy
  • -geen