Uw beoordeling

Volgens 37 beoordelingen

9.4

Score breakdown

  • A. Informatie en inschrijving (website)?
    9.0
  • B. Instructeur(s)
    9.9
  • C. Theoretische gedeelte van de opleiding (PPP)
    9.0
  • D. Begeleiding van oefeningen op het terrein en/of openbare weg
    9.6
  • E. Voldeed de gekozen opleiding aan uw verwachting?
    9.8

Jean Paul Vander Perren / 09-05-2018, 07:16

+0 -0

9.6 "05/05/2018"

  • 2. Bochtenstage Ardennen
  • +De bochtenstage in de Ardennen was voor mij een leerrijke en aangename ervaring. Als kneusje van de groep kon ik de persoonlijke aandacht van de instructeurs zeer appreciĆ«ren.
  • -Kan er geen bedenken.

Rudi Staute / 30-04-2018, 17:32

+0 -0

8.8 "29 april 2018"

  • 1. Initiatie
  • +De progressieve, systematische, samenhangende opbouw van alle onderdelen: theorie, motorbeheersing en rit op de openbare weg. De onmiddellijke feedback van verschillende instructeurs, maar ook van de andere cursisten. De heel, heel professionele aanpak: eigen terrein, vergaderzaal (theoriezaal), voldoende zeer bekwame instructeurs, de creativiteit enz.
  • -De rit op de openbare weg waarbij je je moet richten op de pinkers van de instructeurs die achter je rijdt ervoer ik als heel belastend en gevaarlijke - communicatie is wenselijk. Doordat je teveel in die spiegels tuurt mis je cruciale dingen voor je. Voor zo'n professioneel topteam zou dat niet mogen kunnen.

Koen Lauwaet / 30-04-2018, 09:32

+1 -0

9.6 "29/04/2018"

  • 3. Individuele training
  • +Kwaliteit van de instructeurs.
    Gemoedelijke sfeer : geen examen maar tips
    Camerabeelden van jezelf tijdens rit op openbare weg
    Correcte feedback
    Beperkt aantal deelnemers per instructeur wat veel ruimte laat voor individuele aanpak
  • -Een van de camera's gaf de geest... Sorry Seba ;-)
    Bij dit feedback-formulier staat de gevolgde cursus (Advanced) er niet tussen als keuzemogelijkheid. Heb individuele training aangeklikt, maar was een groepstraining Advanced

Pieter / 23-04-2018, 22:36

+0 -0

10.0 "9-10/04/2018"

  • 3. Individuele training
  • +Net PT examen afgelegd zonder problemen dankzij deze rijschool! (en dat met een beenprothese boven de knie). Het kan dus!
    Dank u Karel voor de intensieve lessen en Dirk en company voor het nodige advies!
    De opleiding was een plezier.

    Grtz, Pieter
  • -geen

Jef / 17-04-2018, 08:41

+1 -0

10.0 "16/04/2018"

  • 3. Individuele training
  • +Ik volgde de opleiding Advanced. Als motorrijder die zijn motorrijbewijs nog "gekregen" heeft, mistte ik een pak achtergrond en kennis.
    Ik heb enorm veel opgestoken van deze opleiding! Het eerste theoretische deel was al een openbaring, maar eens je met de moto allerlei dingen gaat oefenen wordt het fantastisch! Alles mooi theoretisch onderbouwd en ondanks het niveauverschil in de groep toch zeer goed aangepast aan elke deelnemer. Ondanks het feit dat ik momenteel weer veel motokilometers doe, heb ik nog enorm veel bijgeleerd! Een dikke pluim voor de instructeurs en de organisatie!! Jullie gaan mij nog terugzien!
  • -Helemaal niets!