Uw beoordeling

Volgens 37 beoordelingen

9.4

Score breakdown

  • A. Informatie en inschrijving (website)?
    9.0
  • B. Instructeur(s)
    9.9
  • C. Theoretische gedeelte van de opleiding (PPP)
    9.0
  • D. Begeleiding van oefeningen op het terrein en/of openbare weg
    9.6
  • E. Voldeed de gekozen opleiding aan uw verwachting?
    9.8

Frank De Brouwer / 16-04-2018, 10:32

+2 -0

9.6 "15/04/2018"

  • 3. Individuele training
  • +Vorige beoordeling geen evaluatie gegeven op deel theoretisch gedeelte omdat dit niet van toepassing was op de cursus die ik volgde. Vandaar dat de lage score gegenereerd werd.
    Hierbij wordt dit rechtgezet, want ik was heel tevreden.
  • -geen

Frank De Brouwer / 16-04-2018, 10:24

+2 -0

7.6 "15/04/2018"

  • 3. Individuele training
  • +Ik ben na 25 jaar niet gereden te hebben terug beginnen motorrijden. Daarom dacht ik dat een individuele training geen slecht idee zou zijn. Had voor de cursus alweer/slechts +/- 1100 km gereden en zit nog niet zo ontspannen als vroeger, omdat ik aanvoelde de moto nog niet onder controle te hebben. De technieken die Seba mij aanreikte gaan mij zeker helpen om op aanvaardbaar niveau en veilig te kunnen rijden. Dit vooral doordat Seba op een eenvoudige duidelijke manier kan uitleggen wat de techniek inhoud en hoe die moet toegepast worden. Fouten worden er snel uitgehaald. Vooral de trage motorbeheersing was een openbaring. Seba heeft mij enkele tools aangereikt die ik nu moet leren gebruiken. CMD zal mij zeker nog zien op ander opleidingen.
  • -Eigenlijk niet. De evaluatie legt perfect de vinger op de zere plek.

Dirk Nys / 15-04-2018, 20:29

+2 -0

9.2 "02/04/2018"

  • 2. Bochtenstage Ardennen
  • +Dit is reeds mijn 3de opleiding die ik bij CMD volg. Man wat heb ik weer veel geleerd tijdens de bochtenstage. Laat die bochtjes maar komen zodat we nog wat kunnen oefenen op de techniek en met nog meer vertrouwen op de motor kunnen stappen
  • -Probeer je aan de planning te houden. Was pas om 20:30 uur thuis wat toch in totaal wel een lange dag was.

Tom Lambrechts / 12-04-2018, 22:42

+1 -0

8.4 "08/04/2018"

  • 3. Individuele training
  • +Zeer leerzaam. Blijkt ook met 40 jaar rijervaring geen overbodige luxe. Had ik veel eerder moeten volgen. Perfecte begeleiding door ervaren instructeurs.
  • -geen

Marc Vandecappelle / 11-04-2018, 12:40

+1 -0

9.6 "08/04/2018"

  • 3. Individuele training
  • +Nogmaals bedankt voor de leuke dag, de theoretische en praktische opleiding, het mogen delen met de rijkelijke ervaring van het motorijden met Dirk en Karl. Dit was een opleiding zoals het hoort, een aanrader voor iedere motorijder ongeacht zijn leeftijd.
  • -Geen