Uw beoordeling

Volgens 37 beoordelingen

9.4

Score breakdown

  • A. Informatie en inschrijving (website)?
    9.0
  • B. Instructeur(s)
    9.9
  • C. Theoretische gedeelte van de opleiding (PPP)
    9.0
  • D. Begeleiding van oefeningen op het terrein en/of openbare weg
    9.6
  • E. Voldeed de gekozen opleiding aan uw verwachting?
    9.8

K. Bauweraerts / 04-04-2018, 09:56

+1 -0

8.4 "22/02/2018"

  • 1. Initiatie
  • +- zeer goede begeleiding
    - zeer goede theoretische omkadering
    - veel praktische oefeningen
  • -geen

Wilfried / 16-03-2018, 09:31

+1 -0

10.0 "01/03/2018"

  • 5. Opleiding Brevet IV
  • +4-daagse motorstage gevolgd op een zeer professionele manier aangepakt. Ongelofelijk wat je op 4 dagen kan bijleren aan rijtechnieken/vaardigheden en verkeersveiligheid. Je moet er uiteraard voor open staan en leergierig zijn. Ik wil Dirk en mijn medemotards bedanken die ervoor gezorgd hebben dat we er een ongelofelijke ervaring van gemaakt hebben. Het waren 4 vermoeiende dagen maar oooh zo plezant.
  • -geen

Wim / 16-03-2018, 09:03

+1 -0

9.6 "01/03/2018"

  • 5. Opleiding Brevet IV
  • +Dag Dirk,

    Vorig jaar heb ik in september een 4-daagse bij U gevolgd ter voorbereiding op het brevet 4 motorinstructeur.
    ik wou je langs deze weg bedanken voor de goede sturingen en wil hierbij zeker laten weten dat deze basistechnieken eigenlijk een MUST zijn voor iedereen die zichzelf een volwaardig motorrijder wil noemen.

    Het heeft even geduurd vooraleer ik iets liet weten, maar momenteel loop ik mee onder de vleugels van Steven als stagair, dus de examens hebben een goede afloop gehad.

    Zonder de bijsturingen die ik van u heb gekregen durf ik zeker stellen dat ik nooit zou gestaan hebben waar ik nu sta.

    Nogmaals bedankt voor alles, en hopelijk tot binnenkort!
  • -geen

Jan / 16-03-2018, 09:01

+1 -0

9.6 "13/03/2018"

  • 1. Initiatie
  • +Beste Dirk
    Fantastische dag! Wat heb ik vandaag veel bijgeleerd: techniek, inzicht, veiligheid etc. Dat alles in een zeer ontspannen en sympathieke sfeer. Dank zij U zal ik veiliger en bewuster op de weg gaan.
    Bedankt voor het doorgeven van al je ervaring
    Jan
  • -geen

Ron & Wendy / 16-03-2018, 08:58

+1 -0

10.0 "23/09/2017"

  • 2. Bochtenstage Ardennen
  • +Beste Dirk, Seba en Rudy
    Wij hebben op 23 september deelgenomen aan de bochtenstage in de ardennen. Gewoon weer fantastisch hé.
    We hebben er van genoten en zeker veel bijgeleerd. Blijf aub zo doorgaan zodat we nog veel kunnen leren want ons zie je zeker nog terug voor veel rij en leer plezier.
    Vele groetjes vanuit limburg
  • -geen